• info@izmirnakliyatci.com
  • 0 (232) 228 18 54
News Photo

Mutfak Nasıl Toplanır

Mutfağı toplarken “Kırılacak eşyalar nasıl paketlenir?” sorusu geçerli olur. İlk ipucu, kutunun altına birkaç kat koruyucu köpük ve benzeri malzeme koyarak darbeleri emici bir zemin oluşturmaktır. Kutunun altına büyük eşyaları, yukarıya doğru ise daha küçük eşyaları koyun. Boşlukları doldururken sıkışıklık olmamasına ancak fazla boşluk kalmamasına ve eşyaların birbirinin üstüne devrilmemesine de dikkat edin.

Kutunun dikey ve yatay olarak sallanma ve başka kutulara çarpma ihtimaline yönelik olarak eşyaların arasına gerekirse ekstra bariyer sağlayacak köpük veya baloncuklu naylon yerleştirin. Böylece, iyi şekilde sarsanız bile sıkışıklık dolayısıyla kırılmalarını engellemiş olursunuz. Kutunun üzerine okunaklı ve dikkat çekici şekilde, mümkünse keçeli kalem ve etiket kullanarak “Kırılacak eşya” yazmayı da unutmayın.

Tencereleri iç içe koyarak kapaklarıyla aynı kutuya koyun. Tuzluk gibi baharatlıklarınızı buzdolabı poşeti gibi ayrı poşetlere koymanız, kavanozun kırılması durumunda etrafa dağılmayı önler. Tabak ve cam eşyaların her birini ayrı ayrı kağıtlara sarın ve gerekli gördüğünüz aralıklarda köpük gibi ara malzemeler kullanın. Kutuların aşırı ağır olmamasına dikkat edin.

Paylaşın

Yorum Yapın

Henüz karar veremediniz mi? Bizimle iletişim kurun.